Missing WSPBuilder Templates (VS 2008 and SP 2010)

We recently upgraded from WSS 3.0 to SP 2010 Foundation. I am still developing with VS 2008 while I wait on a copy of VS 2010 to be purchased. I cannot find the templates for adding new WSPBuilder ...

Id #21817 | Release: None | Updated: Feb 22, 2013 at 12:14 AM by Starcrossed | Created: Nov 22, 2011 at 10:54 PM by Starcrossed

Exception on Right click on project > Build > Build WSP > Deploy

Right click on project. > Build > Build WSP > Deploy throws the following exceptions.

Id #21583 | Release: None | Updated: Feb 22, 2013 at 12:14 AM by somnathpanja | Created: Sep 28, 2011 at 1:14 PM by somnathpanja

Error while installing the setup package built

not installed in this farm, and cannot be added to this scope” Feature xxx is not installed in this farm, and cannot be added to scope.. everytime i install the build setup project i get this error...

Id #21032 | Release: None | Updated: Feb 22, 2013 at 12:14 AM by PerrySharePoint | Created: Jun 27, 2011 at 7:27 PM by sweetraskels

WSP Builder Deployment Issue - Microsoft SharePoint Services Administration is not running

Hi   I am using WSP Builder with SharePoint Foundation 2010 and Visual Studio 2008   when i deploy it says timer job is not running, i have checked it is running successfully.   Can anyone help me ...

Id #20579 | Release: None | Updated: Feb 22, 2013 at 12:14 AM by jcb871 | Created: Apr 27, 2011 at 7:38 AM by shafaqat309

deploywithstsadm file

The file is referring old 12 hive of SP 2007. "C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\web server extensions\12\BIN\stsadm.exe" ..............   It should be as below for SP 2010. "C:\Progra...

Id #20218 | Release: None | Updated: Feb 22, 2013 at 12:14 AM by NISHIL | Created: Mar 12, 2011 at 7:08 PM by NISHIL

Getting the error when trying to download msi file

On my VISTA Business edition SP2, IE 8, I am getting the following error when I try to download the file "WSPBuilder Extensions 1.06 - x86 / x64 bit and IIS6 / IIS7 support" from http://wspbuilder...

Id #19159 | Release: None | Updated: Feb 22, 2013 at 12:14 AM by PerrySharePoint | Created: Nov 22, 2010 at 11:00 PM by Saf

Solution Installation Failed

Hi,   I have created a simple wsp with 4 features. Feature for site columns Feature for lookup columns Feature for Content Type1 Feature for Content Type2   i have organised the feature in correct...

Id #19111 | Release: None | Updated: Feb 22, 2013 at 12:14 AM by PerrySharePoint | Created: Nov 16, 2010 at 6:39 AM by tutejaamit5

Copy to hive on 64 bit environment doesn't seem to work

As title suggests, I've built a 64 bit dev environment with VS2008 etc and the 'copy to 12 hive' extension doesn't seem to work? Was ok in the 32 bit variant and whilst not exactly earth shatting r...

Id #18978 | Release: None | Updated: Feb 22, 2013 at 12:14 AM by francisg04 | Created: Oct 21, 2010 at 7:14 AM by ememsea

Beta: error CS0234: The type or namespace name 'TargetFrameworkAttribute' does not exist in the namespace 'System.Runtime.Versioning' (are you missing an assembly reference?)

I just downloaded and installed the beta. I opened my VS 2010 solution and added a new WSPBuilder project (no workflow). Then, I just did a build and I'm getting this error. Any idea what I'm do...

Id #18900 | Release: None | Updated: Feb 22, 2013 at 12:14 AM by oisin | Created: Oct 7, 2010 at 7:24 PM by edhalsim

SolutionPath and ProjectPath parameters

The documentation states: "-ProjectPath [Path] (Default is the current SolutionPath directory)" So adding the SolutionPath parameter should be enough.   But in fact the 'ProjectPath' parameter is n...

Id #18861 | Release: None | Updated: Feb 22, 2013 at 12:14 AM by HarroSchmidt | Created: Oct 1, 2010 at 12:06 PM by HarroSchmidt