-CustomCAS ?

Feb 26, 2012 at 12:29 AM
Edited Feb 26, 2012 at 12:30 AM

Hi,

I think i must be doing something wrong !

I want to setup a custom cas policy, i have created a CAS.txt file with the following contents:

<IPermission class="AspNetHostingPermission" version="1" Level="Medium" />
<IPermission class="SecurityPermission" version="1" Flags="Execution" />
<IPermission class="SharePointPermission" version="1" ObjectModel="True" />

then i created the wsp as follows:

wspbuilder -wspname test.wsp -CustomCAS CAS.txt

But when i look at the manifest.xml it is like this :


      <PermissionSet class="NamedPermissionSet" version="1" Description="WSPBuilder generated permissionSet" Name="SPG0101AM810e1428-927d-4a38-a0fb-cc5a9da2e0d9">
        <IPermission class="AspNetHostingPermission" version="1" Level="Medium" />
<IPermission class="SecurityPermission" version="1" Flags="Assertion, Execution, ControlThread, ControlPrincipal, RemotingConfiguration" />
<IPermission class="SharePointPermission" version="1" ObjectModel="True" />
<IPermission class="EnvironmentPermission" version="1" Read="TEMP;TMP;USERNAME;OS;COMPUTERNAME" />
<IPermission class="PrintingPermission" version="1" Level="DefaultPrinting" />
<IPermission class="WebPartPermission" version="1" Connections="True" />
<IPermission class="FileIOPermission" version="1" Read="$AppDir$" Write="$AppDir$" Append="$AppDir$" PathDiscovery="$AppDir$" />
<IPermission class="WebPermission" version="1"><ConnectAccess><URI uri="$OriginHost$" /></ConnectAccess></IPermission>
<IPermission class="IsolatedStorageFilePermission" version="1" Allowed="AssemblyIsolationByUser" UserQuota="9223372036854775807" />
<IPermission class="DnsPermission" version="1" Unrestricted="true" />
<IPermission class="SmtpPermission" version="1" Access="Connect" />
<IPermission class="SqlClientPermission" version="1" Unrestricted="true" />
<IPermission class="AspNetHostingPermission" version="1" Level="Medium" />
<IPermission class="SecurityPermission" version="1" Flags="Execution" />
<IPermission class="SharePointPermission" version="1" ObjectModel="True" /></PermissionSet>

What am i doing wrong ?

Dave